//
                                                                           АТВ Разходки

ATV Plovdiv предлага улугата АТВ разходки (ATV rent) около Пловдив и в района на същинските Родопи. За всички, които искат да избягат от напрегнатото ежедневие, АТВ Пловдив предлага много adventure, екстремни преходи , страхотни екзотични места, които ще Ви накарат да забравите грижи и проблеми и да се насладите на красотите на Родопа планина.

ATV Plovdiv предлага свободата да карате изключително високопроходими АТВ-та и да видите планината от друг поглед. Това е единствения начин ,чрез който Вие ще се докоснете до душата на природата и ще вдишате от чистия въздух на планината. Красотите и гледките без чувство за умора от ходенето пеш, адреналина от карането и прятните емоции, които носи то. Само на 15 минути път от Пловдив Вие ще добиете впечатления и усещане за красотата и величието на една от най-красивите планини в България – Родопите. Разходките с АТВ са спорт подходящ за хора от всички възрасти, които търсят отмора, зрелищни преживявания и много адреналин. Многобройните маршрути които сме подготвили за Вас из същинската Родопа планина са с различна степен на трудност.

Предлагаме индивидуални програми – маршрути за различни интереси и времетраене. Целодневни и многодневни решения. Обучени водачи.
Страхотни красоти и гледки в маршрутите за фото-сафари. Нестандартни решения за отмора и преживявания с висок адреналин. Приключенията сред девствената и дивата природа ви гарантират незабравими усещания.